روغن کرچک 60 میل

(دیدگاه کاربر 1)

روغن کرچک یک روغن گیاهی پرکاربرد و غلیظ است که به دلیل داشتن اسیدهای چرب مفید، به تقویت ریشه مو و افزایش رشد ابرو و مژه کمک می کند. این روغن با خاصیت نرم کنندگی و آبرسانی، برای رفع خشکی پوست و مو بسیار مؤثر است و می تواند در مراقبت های خانگی زیبایی نقش مهمی داشته باشد. استفاده منظم از روغن کرچک باعث افزایش ضخامت مو، کاهش شکنندگی و بهبود لطافت پوست می شود. در فروشگاه اینترنتی عطاری نشاط، روغن کرچک اصل و خالص با کیفیت بالا و بدون افزودنی عرضه می شود. اگر به دنبال یک محصول طبیعی و مؤثر برای تقویت مو و مراقبت پوستی هستید، خرید روغن کرچک انتخابی کاربردی و مقرون به صرفه خواهد بود.

🌿 تقویت کننده ریشه مو و ابرو
✨ کمک به افزایش رشد و ضخامت مو
💧 نرم کننده و آبرسان قوی پوست
🛡 خالص و بدون مواد افزودنی
🛍 تضمین کیفیت و اصالت در عطاری نشاط

قیمت اصلی: 60,000 تومان بود.قیمت فعلی: 49,000 تومان.

زمان تحویل سفارش چقدر است؟

تمامی سفارش‌ ها از طریق پست پیشتاز ارسال می‌شوند. تحویل در تهران و کرج معمولاً ۱ تا ۳ روز و در سایر شهرستان‌ ها ۳ تا ۷ روز کاری است.

آیا محصولات دارای گواهی یا تأییدیه هستند؟

بله، تمامی محصولات عطاری نشاط تحت استانداردهای بهداشتی و با گواهی سلامت عرضه می‌ شوند.

آیا محصولات شامل ضمانت بازگشت هستند؟

بله، اگر محصولی مطابق توضیحات دریافت نکردید یا مشکلی داشت، تا ۷ روز امکان بازگشت و تعویض وجود دارد.

معرفی روغن کرچک

روغن کرچک از دانه های گیاه کرچک تهیه و دارای غلظت بالایی جهت مصارف آرایشی با خواص درمانی است. در محصولات آرایشی همچون کرم ها و لوسیون به کار می رود. و برای نرمی و درخشانی پوست کاربرد دارد. اگر می خواهید برای پوست استفاده نمایید، حتما به همراه روغن های بادام و نارگیل باشد. این روغن مصرف خوراکی ندارد، و فقط می توان به صورت موضعی بر روی پوست و مواستفاده کرد.

دارای خواص درمانی بسیار است و در محصولات آرایشی همچون کرم ها و لوسیون به کار می رود. برای پوست و مو سبب افزایش نرمی و لطافت پوست می شود. و برای از بین بردن جوش و لک کاربرد دارد. همچنین برای درمان خشکی پوست و آبرسانی پوست موثر است.

فواید درمانی

وجود چربی بالا موجب افزایش نرمی و لطافت پوست می شود. و افراد دارای پوست حساس و خشک می توانند به خوبی از مزایای این روغن بهره مند شوند. همچنین خشکی پوست در اثر شرایط مختلف محیطی همچون سرما و آلودگی اتفاق می افتد، که در این صورت روغن کرچک با ایجاد لایه های چربی از پوست به خوبی محافظت می نماید. در ادامه به طور مختصر به خواص آن برای پوست و مو اشاره می کنیم:

  • افزایش نرمی و لطافت پوست
  • رفع جوش و لک
  • محافظ پوست
  • ایجاد شفافیت پوست
  • تقویت پیاز مو

روغن کرچک برای حفظ سلامت مو

دارای خواص درمانی بسیار است و در محصولات آرایشی همچون کرم ها و لوسیون به کار می رود. خواص روغن کرچک برای پوست و مو سبب افزایش نرمی و لطافت پوست می شود. و برای از بین بردن جوش و لک کاربرد دارد. همچنین برای درمان خشکی پوست و آبرسانی پوست موثر است.

ضد جوش

خاصیت ضد باکتری سبب پاکسازی کامل آلودگی و عوامل ایجاد کننده جوش و التهاب در پوست می شود. و با تخلیه کامل پوست زمینه رشد باکتری ها از بین می رود و از سلامت پوست در برابر عارضه های مختلف جلوگیری می شود.

شفاف سازی پوست و ضد لک

اگر می خواهید تمام لک های پوست خود را از بین ببرید و تا به حال هم از محصولات آرایشی مختلفی استفاده کردید ولی نتیجه ای حاصل نشده، روغن کرچک را در دستور کار خود قرار دهید. ترکیبات دارویی روغن کرچک در شفاف سازی پوست و رفع لک های پوستی نقش موثری دارد. و می توانید به عنوان بهترین محصول طبیعی در برنامه روتین مراقبت پوست خود داشته باشید.

محافظت از رطوبت پوست

افرادی که دارای پوست حساس و خشک هستند، بهتر است که از محصولات گیاهی استفاده کنند. تا علاوه بر سازگاری بهتر برای پوست از مزیای سلامت آن هم برخوردار شوند. یکی از بهترین روغن های گیاهی برای حفظ رطوبت پوست روغن کرچک است. و سازگاری مناسبی برای هر نوع پوستی دارد.

سرشار از اسیدهای چرب، دارای خواص مرطوب کنندگی است که ممکن است به حفظ رطوبت و سلامت پوست شما کمک کند . روغن کرچک به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند، ماده ای که رطوبت را در پوست شما نگه می دارد تا آن را نرم و صاف نگه دارد. به این ترتیب، مانند سایر روغن های دوستدار پوست، به عنوان یک مانع برای جلوگیری از تبخیر رطوبت از پوست عمل می کند.

تولیدکنندگان به لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی – از جمله لوسیون ها، بالم لب ها و آرایش – به عنوان نرم کننده (یک درمان مرطوب کننده) برای تقویت آبرسانی اضافه می کنند.

می توان به تنهایی به عنوان مرطوب کننده استفاده کرد. با این حال، غلیظ است، بنابراین ممکن است بخواهید آن را با یک روغن حامل (مانند روغن بادام، نارگیل یا جوجوبا) قبل از استفاده از آن به صورت و بدن خود رقیق کنید.

تحقیقات محدودی برای سلامت پوست وجود دارد. تحقیقات نشان می دهد اسیدهای چرب موجود ممکن است باعث ترمیم پوست و کاهش ظاهر اسکارهای آکنه، خطوط ریز و چین و چروک شود. با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک بهتر اثر کامل مورد نیاز است.

روغن کرچک برای زانو درد و آرتریت

خواص ضد التهابی آن، درد مفاصل مرتبط با آرتریت را تسکین دهد.

یک مطالعه قدیمی نشان داد که مکمل روغن کرچک ممکن است به کاهش درد زانو مرتبط با آرتروز کمک کند. در این مطالعه، شرکت کنندگان سه بار در روز به مدت چهار هفته کپسول روغن کرچک مصرف کردند. در پایان مطالعه، 92 درصد از شرکت کنندگان مبتلا به استئوآرتریت کاهش قابل توجهی در سطح درد خود گزارش کردند، بدون اینکه عوارض جانبی داشته باشند.

برای مطالعه دیگری، محققان برای کاهش درد مفاصل ارزیابی کردند . شرکت کنندگان در این مطالعه یک بار در روز به مدت دو هفته روی پوست بالای زانوهای دردناک خود ماساژ دادند. محققان دریافتند که به طور موثری درد و التهاب مفاصل را کاهش می دهد.

طریقه مصرف روغن کرچک

جهت درمان خشکی پوست، از ترکیب روغن کرچک و روغن نارگیل استفاده نمایید. برای این منظور هر زمان که دچار خشکی پوست شدید با روغن کرچک به خوبی پوست خود را چرب کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

مشخصات

نام تجاری

گل دانه

رنگ

زرد

موارد مصرف

افزایش شادابی پوست

,

روشن کننده پوست

طبیعت

گرم

مناسب برای

پوست های خشک

5
1 نقد و بررسی
1
0
0
0
0

1 دیدگاه برای روغن کرچک 60 میل

پاکسازی فیلتر
  1. ..Ashil..

    سلام
    قبلا اضافه وزن داشتم و حدود 20 کیلو کم کردم اما در قسمت هایی از بدنم ترک به وجود اومده و پوستم شل شده
    برای رفع ترک های پوستی چه چیزی رو پیشنهاد میکنید ؟
    و طرز استفاده رو هم بگین لطفا
    فرقی نمیکنه هزینه یا مدت زمان درمان چقدر باشه فقط موثر باشه و ترک ها رو از بین ببره
    ممنونم

    • مدیر فروشگاه Mostafa Saeedi

      برای رفع ترک های پوستی و سفت شدن پوست، می توانید از روش زیر استفاده کنید:
      روغن های طبیعی (مثل روغن بادام، روغن نارگیل، یا روغن آرگان): این روغن ها به تغذیه و آبرسانی پوست کمک می کنند.
      طرز استفاده: روزانه دو بار، مقدار کافی روغن را روی نواحی آسیب دیده ماساژ دهید.

دیدگاه خود را بنویسید